Nancy Lievyns

Kijken, luisteren, bewust aanwezig zijn, leiden tot samen zoeken naar de weg
die aansluit bij de eigenheid van elk individu

Nancy (°1973) behaalde het diploma Master Taal- en letterkunde, Germaanse talen (KULeuven) en vervolledigde de Academische lerarenopleiding (KULeuven), de opleiding Toegepaste psychologie (PCVOA) en de BANABA Zorgverbreding en remediërend leren (KdG).

Nancy werkte 10 jaar als stafmedewerker sensibilisatie aan de beeldvorming over mensen met een handicap bij GRIP vzw Gelijke Rechten voor Iedere Personen met een handicap). Haar passie voor onderwijs was steeds aanwezig. Actief betrokken mogen zijn bij een groeiproces ervaart ze als een voorrecht. Ze geloof in de kracht van authentiek verbonden zijn. Als zelfstandige in bijberoep bouwt ze aan een praktijk waar ze kinderen en jongeren begeleidt die barrières ervaren op vlak van onderwijs.